Tisdag

Ny gymmad, nu duschad nu städa!


Påkörd älg!

Nu sitter jag hemma igen jag ska snart iväg till Brommaplan och lämna tillbaka herbalife shaken. Jag slutade med den dieten för att jag inte mådde bra utav den. Så nu ska vi reklamera! Igår var jag i Drottningholm hemma hos Andreas vi var ett par stycken där. Vi badade bubbel och spelade våghals. En lyckad kväll. Jag hade jätte kul. Idag har jag nog mest bara legat hemma hos Andreas och myst med söta J.

När jag kom innanför dörren ser jag till min förvånad att min mor och far har möblerat om i mitt rum. Först blev jag utav helsicke förbannad. Men nu har jag lugnat ned mig, de blev inte så tokigt iallafall. Men jag tyckte inte om att dom har "förstört" min personliga stil i mitt egan space. Men vi prövar de här nu!

Jag mår som jag förtjänar idag!


Lördag

Igår var jag hemma hos Jessica och firade henne och åt middag. Dem skulle vidare ut på krogen sen men jag var så trött så jag åkte hem istället. Idag ska jag ut till landet över dagen bara och måla klart fönstrena.


Önskad höst shopping!



Lite favoriter från H&M! Verkar som om jag får shoppa lite imorgon!


Big girls don't cry


Min dator är en elak mupp!

Igår vår jag i Drottningholm och badade bubbel vi skulle fira att några vänner till mig hade hoppat fallskärm. Men pga de dåliga vädret som var igår hoppade dom idag istället. Efter att ha varit där ett tag åkte jag och J hem till honom. Nu funderar jag på att dra med mig Basse ut på en power walk! Sen ska jag färga mitt löshår.


Fredag kväll!

Jag vaknade utav vibrationerna på mobilen, jag hade stängt av ljudet så jag kunde få sova bort min egen dumhet. Att t vätta 500 kr i tvättmaskinen tills de bara är slamsor kvar var inte smart utav mig.. De blev bioprat och bio stod på schemat för fredagskvällen. Jag och J åkte till Kista och käkade. Vi såg premiären av grown ups. Den var riktigt bra! Jag skrattade hela filmen lång. Skämten blev aldrig tråkiga.

Så den ska ni se om nu ska på bio!!

Mina marbel styltor från Nelly.com har kommit hem. Men jag vet dock inte om dem har kommit för att stanna. Jag tycker inte att de är snyggt om platån är alldeles för hög. Jag får titta på dem lite mer.



Ett bad

Jag fyller upp ett bad, där jag ska ligga och läsa en stund. En kork babyolja i badet gör huden lika len som en babystjärt och är jätte bra för håret!


Vad har du gjort Veronica med dig själv!


VERONICA!

Sparkling Marble SEK 269, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Men.. Jag älskar dom!
Hem klickat! :)


Basselusk!

Min lilla skrutt sov inte mycket i natt. Hans fukt eksem kliar så.




Äckligt va?


Herbalife 1

Började min dag med en shake och 2 koppar kaffe! Shaken var väl lite sisådär i smaken...


Nu är dem här!

Min herbalife har kommit och min rosa shaker!





Lite bilder från helgen!


En kanna kaffe..

Jag har precis klivit in och satt på en kanna kaffe. M kommer över när som helst. Jag var på skansen igår och kollade på alla djur. Mitt favorit djur igår blev en kanin men lejonman. Skit ball!!


Sådär ja!

Då var man såkallad "bloggerska" igen! Vi får väl se hur länge de håller den här gången.
Nu skall jag ta och ladda upp mig inför kvällens bravader!


RSS 2.0