Inte så goda ingredienser

Tiden börjar bli kommen då vi ska avslöja vårat mission. Tyvärr är vi lite oense om hur! Utomhus eller där vi har tränat? Och en utav oss börjar vela om hon ens ska fortsätta med detta!  Jag vet att hon kommer att ångra sin om hon inte fortsätter dels finns de ett alternativ som jag ska dela med mig av till henne när vi ses igen. Igår var jag hemma hos sötaste J! Jag lagade ihop en god pasta tyckte jag!! Men inte han en del av ingredienserna var inte så goda tyckte han.

J -Salt gurka? Jag äter inte något som har haft saltgurka!
V - Okej då skipprar vi den!
J -Svarta oliver? Usch!
V -Jag kan strunta i att hacka dom så kan du peta bort dem, dom kommer inte att smaka så mycket.
J -okej..

När vi har ätit klart:
J - Maten var jätte god när jag kryddade den lite.

Alla kan ju trotts allt inte tycka om allt!
Idag ska jag hem till lilla Emma och dricka lite vin och mysa. Jag fick även hem ett paket igår! Massa mys tröjor den sista ska jag skicka tillbaka den påminner så mycket om en jag redan har. 


Billings Big Cardigan SEK 299, Rut m.fl. - NELLY.COM


Beate SEK 249, Vila - NELLY.COM


Price Acron Knit SEK 159, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COM


”vinterstädat”

Ikväll hoppas jag på en utgång, men först skall jag ned till gymmet! Jag ska träna igenom hela kroppen sen får vi se vad de blir ikväll!  Jag kom hem för en liten stund sen. Jag har varit ute på Js landställe och hjälpt till och ”vinterstädat” lite hela förmiddagen och vi avslutade sedan med korv och kaffe!

Nu ska jag sitta och titta på mina idoler!


Jäkla svårt

Kom precis hem från mission. De är så jäkla svårt nu! Har fått lårkakor på varsitt lår och skadat foten så jag har svårt att gå. Men vi ska fan bli bäst! Mer övning förhelvete! Men de gick rätt så bra idag, bättre än vad de gick i Lördags. 


RSS 2.0